edgy?

edgy?


Lamun anjeun indit moro Pokémon

Lamun anjeun indit moro Pokémon


Dasi cangreud Original

Dasi cangreud Original


manisan kueh

manisan kueh


Dog ieu meunang tertangkap ku dampal nya

Dog ieu meunang tertangkap ku dampal nya


A ucing lucu jeung kacamata nya

A ucing lucu jeung kacamata nya


kumaha carana meunang leupas tina beurit anu

kumaha carana meunang leupas tina beurit anu


Giant Tortoise

Giant Tortoise


Ucing mah sigana sok heran alatan spot gado nya

Ucing mah sigana sok heran alatan spot gado nya


Anjing Ieu tukang bohong hiji

Anjing Ieu tukang bohong hiji