Biliar ka babaturan

Biliar ka babaturan


anjing ieu weruh kumaha ngarasakeun hirup!

anjing ieu weruh kumaha ngarasakeun hirup!


Gunung napas

Gunung napas


Kuring yakin Kaula mah ngan salah mah di pancuran

Kuring yakin Kaula mah ngan salah mah di pancuran


Kuring heran kumaha kuring meunang aya.

Kuring heran kumaha kuring meunang aya.


Tato palsu

Tato palsu


Ieu 3 careuh lapar

Ieu 3 careuh lapar


Salju

Salju


penting pisan

penting pisan


loading

loading