Anu pangalusna?

Anu pangalusna?


Kahirupan dina roda

Kahirupan dina roda


Maranehna lapar

Maranehna lapar


leuwih paguneman

leuwih paguneman


dituturkeun atawa teu ...

dituturkeun atawa teu ...


Manéhna meunang loba tiket ka fairground nu

Manéhna meunang loba tiket ka fairground nu


hilarious

hilarious


halis of lahir

halis of lahir


2 babies happy

2 babies happy


Lamun kuring geus jadi loba karya mun jeung kuring teu nyaho ti mana ngamimitian

Lamun kuring geus jadi loba karya mun jeung kuring teu nyaho ti mana ngamimitian