Wanoja nu geulis prajurit

Wanoja nu geulis prajurit


Kumaha keur nangkep croquettes

Kumaha keur nangkep croquettes


Paku tina maot

Paku tina maot


Nu ti 2 anjing drank mah kopi?

Nu ti 2 anjing drank mah kopi?


hijina ucing jeung tato

hijina ucing jeung tato


Nu korma paling geulis di dunya

Nu korma paling geulis di dunya


Ucing ieu ngabogaan jantung ngawangun irung

Ucing ieu ngabogaan jantung ngawangun irung


Widang Lavender jeung Panonpoé Tilelep

Widang Lavender jeung Panonpoé Tilelep


éta teu kuring

éta teu kuring


ngarobah

ngarobah