Nu anjing nicest di dunya

Nu anjing nicest di dunya


teuing rumit

teuing rumit


Ucing mah ieu perverse

Ucing mah ieu perverse


Anjing pangbagjana sa-dunya

Anjing pangbagjana sa-dunya


Teu asup kaakal

Teu asup kaakal


Lamun maké clamp hiji

Lamun maké clamp hiji


sato mah bed mah

sato mah bed mah


weary

weary


Kuya tumpukan

Kuya tumpukan


sampo

sampo