Bear Snow Skulpture

Bear Snow Skulpture


Orkide

Orkide


A e dini se? Snookball është një sport që kombinon futboll dhe bilardo

A e dini se? Snookball është një sport që kombinon futboll dhe bilardo


Si të fle në yje

Si të fle në yje


ah French

ah French


Statuja gjigant i një gruaje

Statuja gjigant i një gruaje


james Goldstein multimilioner (71 vjeç) dhe gruaja e modeli i tij rus

james Goldstein multimilioner (71 vjeç) dhe gruaja e modeli i tij rus


39 vjet më parë

39 vjet më parë


skulpturë rërë me këmbët e foshnjës në duart e një të rrituri

skulpturë rërë me këmbët e foshnjës në duart e një të rrituri


Kufiri mes Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës

Kufiri mes Shteteve të Bashkuara dhe Meksikës