Të pasurit gjithashtu e di se si për të shijuar

Të pasurit gjithashtu e di se si për të shijuar


Vajzë Weird

Vajzë Weird


Ham në një kafkë

Ham në një kafkë


dhuratë e përkryer për lojtarët e video games

dhuratë e përkryer për lojtarët e video games


Octavio Ocampo

Octavio Ocampo


vetëm pishinë kitarë në formë në botë

vetëm pishinë kitarë në formë në botë


mbetet vetëm një fabrikë audio kasetë në botë

mbetet vetëm një fabrikë audio kasetë në botë


Mark Hamill dhe Carrie Fisher në vitin 1977 dhe 2015

Mark Hamill dhe Carrie Fisher në vitin 1977 dhe 2015


Si për të prerë një mango me klasën

Si për të prerë një mango me klasën


kostum frikshme e botës

kostum frikshme e botës