iPhone андроид против

iPhone андроид против


концентрација

концентрација


Еден човек го поминува 375 дена од својот живот во просек да се грижи за перење. Тука е машина за перење која ги мие, огради и продавници во облеката на владата директно. Laundroid, $ 2000.

Еден човек го поминува 375 дена од својот живот во просек да се грижи за перење. Тука е машина за перење која ги мие, огради и продавници во облеката на владата директно. Laundroid, $ 2000.


Убавото зајдисонце

Убавото зајдисонце


Во Кина, тоа е можно да се плати за лажни мислењата на апликации или веб-сајтови

Во Кина, тоа е можно да се плати за лажни мислењата на апликации или веб-сајтови


Иглу село, Швајцарија

Иглу село, Швајцарија


Оверклокување

Оверклокување


Џиновски Сендвич

Џиновски Сендвич


Беспилотно летало за личен транспорт

Беспилотно летало за личен транспорт


величенствен

величенствен