Кога се обидувам да се паркирам колата и некој го краде моето место

Кога се обидувам да се паркирам колата и некој го краде моето место


Голема грешка

Голема грешка


оваа Greyhound е мртов ѕвонењето за СИД во ледениот период!

оваа Greyhound е мртов ѕвонењето за СИД во ледениот период!


Таа го одбра погрешно место да се одмори

Таа го одбра погрешно место да се одмори


Тенис фан

Тенис фан


шега

шега


Денес сум ирваси

Денес сум ирваси


Што не е во ред со нив

Што не е во ред со нив


оваа мачка е прашувате кој го презеде скала?

оваа мачка е прашувате кој го презеде скала?


кукавица

кукавица