Веѓите кутија

Веѓите кутија


скелет направен со кутии во мојот супермаркет

скелет направен со кутии во мојот супермаркет


Фотелјата скулптура изработена со снег

Фотелјата скулптура изработена со снег


Андреас Kunert и Наоми Zettl: најубавите камени ѕидови на светот

Андреас Kunert и Наоми Zettl: најубавите камени ѕидови на светот


Дрво куќа покриена со огледала во Шведска

Дрво куќа покриена со огледала во Шведска


Реклама цени во САД

Реклама цени во САД


sangoku банана

sangoku банана


Скулптура

Скулптура


Бања 2 луѓе е да се опуштите

Бања 2 луѓе е да се опуштите


Работа во лопата

Работа во лопата