Nalika kali kang paling dawa ing Asia overflows (Yangtze utawa Chang Jiang, Blue River, China)

Nalika kali kang paling dawa ing Asia overflows (Yangtze utawa Chang Jiang, Blue River, China)


ing kecubung paling gedhé ing donya (Uruguay)

ing kecubung paling gedhé ing donya (Uruguay)


Sing paling ayu pulo donya: Kanawa Island (Indonesia)

Sing paling ayu pulo donya: Kanawa Island (Indonesia)


Salah kreteg paling dhuwur ing donya (Chamonix, Prancis)

Salah kreteg paling dhuwur ing donya (Chamonix, Prancis)


pantai paling ayu ing Martinique (Michel Laguna)

pantai paling ayu ing Martinique (Michel Laguna)


Bora Bora: sarapan wis dadi

Bora Bora: sarapan wis dadi


Isi

Isi


Sand Maui weruh ing mikroskop

Sand Maui weruh ing mikroskop


perhiasan asli: anting shaped kuping

perhiasan asli: anting shaped kuping


Mirunggan foto pungkasan dijupuk dening NASA

Mirunggan foto pungkasan dijupuk dening NASA