menjangan mikiraken kang asu

menjangan mikiraken kang asu


Nalika mbukak ibu

Nalika mbukak ibu


kucing ing vivarium ing

kucing ing vivarium ing


Asu iki wis digawé sewenang-wenang

Asu iki wis digawé sewenang-wenang


mung kucing karo tato

mung kucing karo tato


Retirees sing kotak karo dhingklik nyaman

Retirees sing kotak karo dhingklik nyaman


2 bayi-bayi seneng

2 bayi-bayi seneng


asu iki mangerténi carane seneng urip!

asu iki mangerténi carane seneng urip!


Aku njaluk ana

Aku njaluk ana


nyamarake ekonomi lan mirah

nyamarake ekonomi lan mirah