Maksudipun carane aku tak ana.

Maksudipun carane aku tak ana.


Piyambakipun menangaken kathah karcis kanggo fairground ing

Piyambakipun menangaken kathah karcis kanggo fairground ing


Mirip

Mirip


Kepala wedi

Kepala wedi


Street art: manuk

Street art: manuk


A Hiu lan wong kepepet ing kandhang ing samodra

A Hiu lan wong kepepet ing kandhang ing samodra


Snowball Dog

Snowball Dog


Kowé padha ora weruh apa-apa!

Kowé padha ora weruh apa-apa!


Wake ing jero banyu

Wake ing jero banyu


ora iku ora kula

ora iku ora kula